Mint említettem a bevezetőben nem csak gasztroblogot szeretnék csinálni. Ezért rögtön rá is cáfolnék az első poszttal erre, de semmi pánik, lesz gasztro poszt, ígérem. Legyen az első talán az, hogy miért is kezdtem bele. Szakács vagyok, olyan mindig főzni akarok valamit fajta meg a fotózás is közel áll a kis lelkemhez és hát valljuk be ki ne akarná megmutatni a világnak mi tud!? Szóval az utóbbi időben egyre jobban kezdett erősödni bennem a gondolat, hogy valami lesz. A szakács énem közel 20 éve velem van, ezzel a részével nem is lesz bajom. A fotózás a reneszánsz korát éli nálam és azt hiszem az ételfotózás lesz az a része ami mellet leteszem a voksom, de azért lesznek kitekintések más irányba is. Ezt a "gyereket" együtt fogjuk felnevelni, ha van nevelési tanács, akkor azt ne tartsa senki magában.Az első gasztro poszt meglepő módon egy túrógombóc lesz, amiben talán lesz egy kis csavar is és ha mindenki úgy akarja lesznek mellé fotók is.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése